(voor extra info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.):

Evenementen 2020

januari: gesloten, geopend vanaf zaterdag 8 februari.

 

za Vrijdag 14 februari, om 13.00 uuur: Tea for Two. Kom romantisch high tea-en. Kosten: eur 19,95 p.p. 

 

vr 13 maart, om 17.30 uur. Ghosttour door Willemstad AFGELAST!

Vreemde, sinistere verhalen die de locale bevolking liever angstvallig verborgen houdt. Wandel mee en hoor over wonderlijke zeewezens, zwarte weduwen, terechtstellingen, verdronken dorpen, galgen en schavotten en het mysterieuze eiland.... Durft u mee te gaan? De wandling is een vertelwandeling door Willemstad, zonder dat er enge mannetjes uit de bosjes springen. Met vooraf heksensoep en brood met smeersels in de Prullenkast. In groepsverband kan deze wandeling ook op een ander tijdstip worden gereserveerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname eur 15,95 p.p. Uiterlijk 21 maart reserveren.

 

Donderdag 9 t/m za 11 april vanaf 13 uur Paastea. Deelname: eur 19,95 p.p. Vooraf reserveren a.u.b. AFGELAST!

 

Za 11 april 13-17 uur Workshop Paaskip, schaap of kabouter schilderen, of paaswindvanger maken. AFGELAST!

Onder leiding van Nancy van de Broek (Allerlei Workshops) versiert u deze middag bijvoorbeeld een kip van wel 35 cm hoog. Tussendoor serveren wij een lekkere kleine high tea!  Graag van te voren reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Prijs p.p.: van eur 37,95 tot eur 52,95 (groot schaap of kip). 

 

Zaterdag 9 mei Mothersday high tea + Workshop dikke dames schilderen. Moederdagaanbieding:

Onder leiding van Astrid Rombouts., 33.95 p.p.  Vooraf reserveren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Vol=vol. Indien overheid besluit dat dergelijke activiteiten in verband met Corona-maatregelen niet mogen plaatsvinden, ontvangen deelnemers hun bijdrage retour.

 

Zaterdag 6 juni en 29 augustus, om 13.00 uuur: Aquarel schilderen in de tuin.

Lekker ontspannen buiten schilderen. Bij slecht weer wordt binnen geschilderd. Onder leiding van docent Beeldende Vorming Astrid Rombouts. Incl. kleine high tea en materialen. Prijs: eur 38,95 p.p.

 

 

workshop in actie kip klein

 

za. 27 (10-17 uur) en zon 28 juni (10-17 uur),  Ruigenhilfair AFGELAST!

In en rond de Prullenkast treft u 40 tot 50 kramen met brocante & curiosa, tuinplanten, woondecoraties, wellness, hobby's, ambachten, live-muziek/koren, enz. enz. Op het buitenterras kunt u genieten van allerlei lekkernijen uit eigen keuken. Voor extra informatie zie www.deprullenkast.nl/ruigenhilfair Gratis entree. DIT JAAR: THEMA brei, haak, teken, kleur, klei een vogeltje. Deze hangen we op in de theetuin. Lever uw vogel voor 1 juni (of eerder) in bij de Prullenkast. De mooiste vogel wint een high tea voor 2 personen. Tweede prijs: een vogelhuisje. Ook meedoen met een kraam op de fair? Download hier het inschrijfformulier en voorwaarden: 

inschrijfformulier Ruigenhilfair 2020

algemene voorwaarden voor deelnemers Ruigenhilfair 2020

M7 2 klein

 

za 29 augustus, om 13.00 uuur: Buiten Aquarel schilderen .

Ontspannen buiten schilderen in de Engelse theetuin. Bij slecht weer wordt binnen geschilderd. Onder leiding van docent Beeldende Vorming Astrid Rombouts. Incl. kleine high tea. Prijs: eur 38,95 p.p.

 

zo 13 september a.s. Kofferbakverkoop in de tuin van de Prullenkast AFGELAST!

Kom gezellig snuffelen! Eur 5,- per strekkende meter. Reserveren niet nodig. Afrekenen op de dag zelf. Voor bezoekers is de toegang vrij. De Prullenkast is deze dag ook open. Op terras en in de Prullenkast worden zoete en hartige taart, broodjes, koffie, thee en fris geserveerd. Verder is deze dag de friteskraam open.

inschrijfformulier kofferbakverkoop 13 sept 2020 

Reglement Kofferbakverkoop 13 sept 2020

 

Zondag 4 oktober dierendag

Lekker kanoën met picknick met je hond! Incl. lekkere hapjes voor het baasje en je viervoeter eur 20,- p.p. Je hond mag gratis mee. Graag reserveren per dagdeel (10-13 uur en 14-17 uur) via ons mailadres. Er zijn 2 en 3 persoonskano's beschikbaar. 

 

vr 17 oktober, om 17.30 uur.Ghosttour door Willemstad 

Vreemde, sinistere verhalen die de locale bevolking liever angstvallig verborgen houdt. Wandel mee en hoor over wonderlijke zeewezens, zwarte weduwen, terechtstellingen, verdronken dorpen, galgen en schavotten en het mysterieuze eiland.... Durft u mee te gaan? De wandling is een vertelwandeling door Willemstad, zonder dat er enge mannetjes uit de bosjes springen. Met vooraf heksensoep en brood met smeersels in de Prullenkast. In groepsverband kan deze wandeling ook op een ander tijdstip worden gereserveerd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deelname eur 15,50 p.p. 

 

za 7 november 13-17 uur

Workshop kerstkrans of kersttrapje met kleine high tea, o.l.v. Allerlei Workshops. Kosten eur 39,95 of 49,95 p.p.

 

Vrijdagavond 13 (18-22 uur) en za 14 november (13-17 uur),  KERSTMARKT GEANNULEERD!

Kerstmarktje In en rond de Prullenkast diverse kraampjes met diverse sinterklaas- en kerstcadeautjes en woondecoratie. Kom vrijdagavond en zaterdagmiddag eindeloos genieten, inspiratie opdoen en shoppen. In de Prullenkast gratis hapje en drankje. Op het terras warme soep, chocomelk enz. Deze avond geen tijd? U kunt t/m 19 december de Prullenkast in kerstsfeer bezoeken.  Entree: gratis. Overdekte kramen beperkt beschikbaar, of u neemt zelf een tentje mee.

 

1 november t/m do 24 december elke donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13-17 uur PRULLENKAST IN KERSTSFEER. 

Kom genieten van sinterklaas/kerstcadeautjes, kerstthee, kerstsfeer in de Prullenkast. Entree gratis. Ook wordt in deze periode kerst-high tea geserveerd of kunt u deze voor thuis bestellen.

kerst klein2