teacup2

HIGH TEA

Wilt u eens genieten van een heerlijke High-tea? Gezellig met een aantal vriendinnen of vrienden, of met je familie tussen al die oude spulletjes in de Prullenkast smullen van allerlei door ons zelf gemaakte zoete en hartige hapjes. Bij mooi weer worden o.a. brownies, scones, quiches, Engels gebak en sandwiches met diverse soorten thee, geserveerd in de theetuin. Bij koud weer kunt u binnen, gezellig bij het knisperende haardvuur, plaatsnemen. Graag uiterlijk 1 dag van te voren reserveren. Een high-tea duurt ca. 3 tot 3,5 uur.

High Tea in de Prullenkast

Welke dagen?
- donderdag t/m zaterdag van 13.00-17.00 uur vanaf 1 persoon; in de maanden november en december: ook op vrijdag van 18-20.30 uur.

- maandag t/m woensdag vanaf 10 personen, op afspraak;

- zaterdag vanaf 17.30 uur vanaf 30 personen, op afspraak;

Reserveren: minimaal 1 dag van tevoren, echter vol is vol. 

Prijs: eur. 27,95 p.p., allergieën € 10,00 extra

 

High Tea voor Thuis

Geen tijd om bij ons langs te komen, maar liever thuis, in eigen tuin of bij uw bedrijf onze hapjes presenteren? De "high tea voor thuis" kunt u voor alle dagen van de week reserveren. Deze wordt aangeleverd in een leuke kist.

Geen serviesgoed beschikbaar. Tegen een meerprijs van eur 5,- pp leveren wij ook ons bloementjesservies aan.

Kosten: eur 27,95 pp. Zie ook : https://www.deprullenkast.nl/taarten-bestellen

 

 gebak op bord fotograafwebsite groeptheepot thee tuin borduur

KINDER-HIGHTEA

Verjaardagspartijtje? Je vriendinnetjes en vriendjes trakteren op een kleine high tea is écht gezellig en feestelijk! Als een deftige dame genieten van een theeproeverij met verschillende smaken thee (of ranja). Tijdens het versieren van een muffin worden nog 5 zoete/hartige hapjes geserveerd.  Verder kun je ook nog een kijkje nemen in Gonny's poppen- en berenmuseumpje. Een kinder-high tea duurt ca. 1,5 tot 2 uur. Voor een meerprijs van eur 100,- zetten wij een springkusen op! Mogelijk op woensdag- en vrijdagmiddag. Kosten per kind: eur 14,95. Glazen flesje versieren: eur 1,50 extra.

 

PAAS-HIGHTEA

Vanaf donderdag 31 maart wordt een high tea met een knipoog naar de komende pasen geserveerd.

 

KERST-HIGHTEA

In de periode van 3 november t/m 21 december is de Prullenkast omgetoverd in kerstsfeer. In de maanden november (vanaf de 15e) en december serveren wij een Kerst-High-Tea. Dit betreft een feestelijk aangepast menu. De kosten voor deze Kerst-High-Tea bedragen eur 27,95 p.p. De kerst high-tea duurt ca. 3,5 uur. Zie ook: https://www.deprullenkast.nl/taarten-bestellen

 

BIJEENKOMSTEN

Naast individueel bezoek zijn de theetuin en de Prullenkast zeer geschikt voor allerlei bijeenkomsten zoals voor verjaardagen, reünies, jaarlijks uitje van de “zaak”, bruiloften, familiedagen, brainstormsessies en evenementen. Hierbij kan een high-tea of lunch worden geserveerd  ("wat serveren wij-kaart") .

Ook kinderen op het feest? Voor een meerprijs van eur 100,- zetten wij een groot springkussen op!

Het springkussen bij u thuis opzetten? Vraag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. naar het tarief. koe

Ook kunt u onze cursus-/vergaderruimte huren (1e etage). Kosten: eur 35,00 per dagdeel. Vraag naar de mogelijkheden!

Vraag hier uw offerte aan.

 

DIËTEN/ALLERGIEËN

Met de meest voorkomende dieetwensen houden wij rekening, maar geef het alstublieft wel aan bij het reserveren. Wij verzoeken u vriendelijk van te voren contact met ons op

te nemen. Voor gluten en lacosevrij dieet vragen wij  €10,- pp extra.