kanotocht poster websiteversie

High tea of hartige lunch in de kano

Ook zo'n zin om op watersafari te gaan en onderweg te genieten van zelf gemaakte Engelse zoete en hartige hapjes? Sinds kort biedt de Prullenkast deze unieke beleving op de kreken 't Brede Gat en de Tonnekreek met een Canadese kano. Ver weg van de alledaagse stress: varen door kronkelende slootjes en brede kreken en kennis maken met de natuur in de Ruigenhilpolder. U kunt kiezen voor hartige, zoete hapjes, of gemengd.

Let op: op heen en terugweg 1 x klunen met kano.

Reserveren: graag telefonisch contact opnemen, of stuur een app of mail 

Wanneer: maandag t/m zondag. Reserveren is wel noodzakelijk (via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06-12849181 (of stuur een appje?).

Kano huren

Een 2 of 3 persoons Canadese kano huren zonder high tea of lunch is ook mogelijk. Vooraf reserveren is wel handig! 

Groepen: 6 weken van te voren reserveren.

Kosten

* Kano met high tea: € 32,50 p.p.

* Kano met hartige lunch: € 23,50 p.p.

* Zonder high tea: 1e persoon € 15,- p.p., 2e, 3e persoon € 6,- p.p. (per kano).

inclusief zwemvest, peddels, kaartje gebied 

Woensdag 4 oktober dierendag

Lekker kanoën en picknicken met je hond! Je krijgt een mand mee met lekkere hapjes uit de keuken van de Prullenkast. Één zoet en 5 hartige hapjes voor het baasje en voor je viervoeter, die ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden o.a. een zelfgebakken hondentaartje. Kosten: eur 22,50 p.p. Je hond mag gratis mee. Graag reserveren per dagdeel (10-13 uur en 14-17 uur) via ons mailadres. Er zijn 2 en 3 persoonskano's beschikbaar. Graag reserveren voor 30 september a.s. via de mail of stuur een appje naar 0612 8491 81.

marit en turbo tonnekreek webafbeelding