kerst inn 11 20141126 1937471159

KERSTFAIR

Vrijdagavond 13 (18-22 uur) en za 14 november (13-17 uur) in en rond de Prullenkast een kleine gemoedelijke kerstfair. Diverse kraampjes met sinterklaas- en kerstcadeautjes en woondecoratie. Kom vrijdagavond en zaterdagmiddag eindeloos genieten, inspiratie opdoen en shoppen. In de Prullenkast gratis hapje en drankje. Op het terras warme soep, chocomelk enz. Entree: gratis. Overdekte kramen beperkt beschikbaar, of u neem zelf een tentje mee.

Deze avond geen tijd? U kunt t/m 19 december de Prullenkast in kerstsfeer bezoeken.

inschrijfformulier kerstfair

 

DE PRULLENKAST IN KERSTSFEER

Vanaf 1 november t/m za 19 december elke donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13-17 uur de Prullenkast in kerstsfeer.  Kom genieten van kerstcadeautjes, prachtig ingetuigde kerstbomen, kerstthee, kerstsfeer in de Prullenkast. Entree gratis. Onder genot van onze speciaal voor u gebakken kersttaart een heerlijk middagje uit en genieten!

 

KERST-HIGHTEA

In de periode van 3 november t/m 19 december is de Prullenkast omgetoverd in kerstsfeer. In de maanden november (vanaf de 15e) en december serveren wij een Kerst-High-Tea. Dit betreft een feestelijk aangepast menu. De kosten voor deze Kerst-High-Tea bedragen eur 24,95 p.p. De kerst high-tea duurt ca. 3,5 uur.