cabrio 2020 met meukkofferbakverkoop klein 2020 2nel kofferbakverkoop klein 2020

Kofferbakverkoop zondag 13 september, 10-17 uur GEANNULEERD!

Zondag 13 september a.s. organiseert de Prullenkast van 10-17 uur op haar terrein een kofferbakverkoop. Rond de historische boerderij aan de Zuidlangeweg 3 in Oudemolen staan diverse deelnemers die vanuit hun auto, vanaf een kleedje of vanaf een tafeltje hun tweedehands waar aan de man brengen. Het aanbod varieert van tweedehands tot brocante tot hobby.
De kofferbakverkoop duurt de hele dag. Bezoekers zijn vanaf 10 uur van harte welkom. Rond 17 uur is de markt afgelopen. Op het terras en in de tearoom zullen diverse zelfgemaakte taarten, hartige hapjes, broodjes en drankjes worden geserveerd. Een patatje en snack zijn verkrijgbaar in de fritaria.  De Prullenkast is deze dag ook open. Entree: gratis.

Deelnemers

Afrekenen voor deze markt doe je op de dag zelf tijdens de kofferbakverkoop. Je betaalt € 5,- per gebruikte meter. Als deelnemer ben je vanaf 8 uur welkom. Een plaats wordt toegewezen door de organisatie. Kom je met meerdere auto's of wil je naast iemand staan, kom dan achter elkaar door de ingang. We kunnen namelijk tijdens het indelen van het terrein geen plaatsen vrij houden. Toiletten zijn aanwezig.

Meedoen? 

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of download onderstaand formulier. Tot dan!

 

inschrijfformulier kofferbakverkoop 13 sept 2020

Reglement Kofferbakverkoop 13 sept 2020