De Ruigenhilfair 2021 gaat dit jaar helaas niet door…

In het kader van de huidige situatie en advies van de overheid betreffende het coronavirus, hebben wij helaas moeten besluiten de Ruigenhilfair te verschuiven naar 2022.

Wel doen we mee met de monumentenroute op 11 en 12 september 2021 U kunt u aanmelden om dan met eigen tent en knutsels/ambacht/vintage spullen enz op onze locatie te staan.

 

Ruigenhilfair 2020: 27 en 28 juni!  Thema: knutsel (brei, haak, knip, klei, teken, schilder.....enz. een vogel en win een hightea voor 2!)

Eind juni organiseert de Prullenkast voor de 13e maal de Ruigenhilfair.  Midden in de Ruigenhilpolder van Willemstad zullen rond de 17eeeuwse boerderij aan de Zuidlangeweg te Oudemolen ca. 50 standhouders staan die hun kramen sfeervol hebben ingericht. Deze buitenfair is boordevol producten van kunstenaars, hobbyisten, ambachtslieden, brocante en curiosa, verzamelaars, tuin- en woonaccessoires en wellness met diverse workshops en demonstraties. Voor kinderen o.a. springkussen, sieraden en kaarsen maken en schapen aaien.

Hoofdthema Ruigenhilfair: knutsel een vogel(tje)

Hoofdthema dit jaar: Brei, knip, haak, naai, teken, schilder .... een vogel in elkaar en win een high tea voor 2 personen. Tweede prijs een vogelhuis. De vogels zullen worden opgehangen in de theetuin. Graag inleveren voor 1 juni a.s. Voor info en deelname: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Activiteitenpleinen

Er zullen weer diverse pleinen aanwezig zijn; bijvoorbeeld het Gezondheidsplein. Hier kan de bezoeker zich laten masseren, jams, fruit en thee proeven, gezonde shakes nuttigen, kano huren om op de kreek te varen, meedoen aan een yogaworkshop (elk uur) of reiki, crèmes testen enz. Op het brocante en curiosaplein en in de Prullenkast is er voldoende keus aan oude en nieuwe leuke artikelen en kun je net dat ene koffiepotje of nachtkastje vinden dat je al tijden zoekt.

Op het eetplein, in de theetuin of in de Prullenkast kunt u genieten van diverse delicatessen, hapjes en drankjes. 

 

Muziek 

Dit jaar staat de Ruigenhilfair bol van activiteiten. Diverse bandjes en koren zullen de fair opluisteren. 

Uiteraard kunt u deze dagen ook rondstruinen in de Prullenkast en heeft u al eens een kijkje genomen in Gonny's poppen en berenmuseumpje?

 

Algemene info

Openingstijden:  zaterdag en zondag van 10-17 uur. De entree is gratis. Voor verdere informatie:www.deprullenkast.nl. Tot ziens op de fair!

Adres: Zuidlangeweg 3, Oudemolen. Tip: beschikt u over een fiets...kom dan met de fiets! De Zuidlangeweg is een verbindingsweg tussen Fijnaart en Willemstad en ligt aan de ANWB fietsroute (knooppunt 21/26).

 

M7 2 klein

 

 

 

 

Deelnemen aan de fair? Er zijn nog kraamplaatsen beschikbaar op zaterdag. Heeft u zelf een tent en tafel dan is er het gehele weekend nog plaats!

Vul a.u.b. bijgaand inschrijfformulier in en mail/stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Zuidlangeweg 3, 4796 SB Oudemolen. 

Inschrijfformulier Ruigenhilfair 27 en 28 juni 2020

Algemene voorwaarden deelname Ruigenhilfair 2020 

ruigenhilfair hoed klein plantjes klein

breistand fairruigenhilfair terras klein