aankoniding 2019 jpg2

Ruigenhilfair 2019: 29 en 30 juni!  Thema: haken en breien!

Eind juni organiseert de Prullenkast voor de 12e maal de Ruigenhilfair.  Midden in de Ruigenhilpolder van Willemstad zullen rond de 17eeeuwse boerderij aan de Zuidlangeweg te Oudemolen ca. 50 standhouders staan die hun kramen sfeervol hebben ingericht. Deze buitenfair is boordevol producten van kunstenaars, hobbyisten, ambachtslieden, brocante en curiosa, verzamelaars, tuin- en woonaccessoires en wellness met diverse workshops en demonstraties. Voor kinderen o.a. paardrijden, springkussen, tassen pimpen, sieraden maken, schminken. 

Hoofdthema Ruigenhilfair

Hoofdthema dit jaar: Haken & Breien. In samenwerking met Monique Koomans van Wol van Moos uit Fijnaart wordt dit jaar extra aandacht besteed aan het Haken en Breien. Voor deze deelnemers richten wij een speciaal “plein” in. Denk aan wol verven, gebreide kleding, verkoop wol en aanverwante artikelen, modeshow, enz. 

Graag zouden we, in dit kader, aan de bomen van de oprijlaan een grote slinger hangen van gebreide vlaggetjes. Breidt u mee? Grootte van het lapje: maximaal 20x20 cm. A.u.b. bij ons inleveren voor 1 juni a.s.

Muziek

Wij nodigen zanggroepen, muziekorkesten uit om op te treden tijdens deze fair. Graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Prullenkast

Uiteraard kunt u deze dagen ook rondstruinen in de Prullenkast en heeft u al eens een kijkje genomen in Gonny's poppen en berenmuseumpje?

Openingstijden enz.

De Ruigenhilfair start op zaterdag om 10.00 uur en eindigt dit jaar voor het eerst om 19.00 uur. Als u wilt kunt u deze dag dus wat later komen. Op zondag wederom start om 10.00 uur. We sluiten op zondag om 17.00 uur de poorten. De entree is gratis. De Zuidlangeweg is een verbindingsweg tussen Fijnaart en Willemstad en ligt aan de ANWB fietsroute (knooppunt 21/26). Voor verdere informatie:www.deprullenkast.nl. Tot ziens op de fair! Adres: Zuidlangeweg 3, Oudemolen. Tip: beschikt u over een fiets...kom dan met de fiets!

  

Deelnemen aan de fair?

Vul a.u.b. bijgaand inschrijfformulier in en mail/stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Zuidlangeweg 3, 4796 SB Oudemolen. 

inschrijfformulier Ruigenhilfair 2019

algemene voorwaarden voor deelnemers Ruigenhilfair 2019

 

ruigenhilfair hoed klein plantjes klein

breistand fairruigenhilfair terras klein