Ruigenhilfair 2019: 29 en 30 juni! Doet u ook mee? Thema: haken en breien!

Doet u ook mee? Wie helpt mee een lange slinger met gebreide/gehaakte vlaggetjes te maken. Deze worden tijdens de Ruigenhilfair opgehangen bij de entree. Grootte: maximaal 20x20 cm. Wij maken de vlaggetjes aan elkaar. Afleveradressen: De Prullenkast, Zuidlangeweg 3 Oudemolen of Wol van Moos, Voorstraat 20, Fijnaart, of stuur het op aan de Prullenkast. 

Ook nodigen wij zanggroepen, muziekorkesten uit om op  te treden tijdens deze fair. Graag een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Verslag van Ruigenhilfair za. 23 en zo. 24 juni 2018

Eind juni organiseert de Prullenkast voor de 11e maal de Ruigenhilfair.  Midden in de Ruigenhilpolder van Willemstad zullen rond de 16eeeuwse boerderij aan de Zuidlangeweg te Oudemolen ca. 40 standhouders staan die hun kramen sfeervol hebben ingericht. Deze buitenfair is boordevol producten van kunstenaars, hobbyisten, ambachtslieden, brocante en curiosa, verzamelaars, tuin- en woonaccessoires en wellness met diverse workshops en demonstraties. Voor kinderen o.a. paardrijden, springkussen, tassen pimpen, sieraden makenen schminken.

 leaflet boerderij website

Wedstrijd

Tijdens de Ruigenhilfair, 23 en 24 juni 2018 organiseert de Prullenkast de wedstrijd: Wie bakt thuis de lekkerste appeltaart. Onder leiding van een deskundige jury (o.a. Anja Helmink van "Het Bakkersboek") wordt een winnaar gekozen! Eerste prijs: High Tea voor 2 personen, tweede prijs: Het originele bakkersboek van Anja Helmink. Doet u ook mee?? Aanlevering taart op zaterdag 23 juni a.s. (voor 12 uur). Uitslag 's middags tussen 15 en 16.30 uur. Uw taart mag u na de wedstrijd weer mee naar huis nemen. Graag aan de onderzijde uw naam, adres en telefoonnummer vermelden. We hopen op een grote opkomst!!

programma 2018 

Muziek

Op zaterdag zal om 14.30 en 16 uur het koor Nederpop aan de Dintel uit Dinteloord optreden.  Verder kunt u ook nog genieten van diverse rustgevende klanken van Kokopelli's place.

 

De Prullenkast

Uiteraard kunt u deze dagen ook rondstruinen in de Prullenkast en heeft u al eens een kijkje genomen in Gonny's poppen en berenmuseumpje?

Openingstijden enz.

De Ruigenhilfair start beide dagen om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De entree is gratis. De Zuidlangeweg is een verbindingsweg tussen Fijnaart en Willemstad en ligt aan de ANWB fietsroute (knooppunt 21/26). Voor verdere informatie:www.deprullenkast.nl. Tot ziens op de fair! Adres: Zuidlangeweg 3, Oudemolen.

 

Deelnemen aan de fair?

Vul a.u.b. bijgaand inschrijfformulier in en mail/stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken./ Zuidlangeweg 3, 4796 SB Oudemolen. 

.......[onder constructie].....

ruigenhilfair hoed klein plantjes klein

breistand fairruigenhilfair terras klein